Hus och hemblogg...

Blomlåda från ventura


skrivet den 23 mar av Admin, klockan:08:04

Nu har jag börjat bli klar med renoveringen, vilket är en otroligt skön känsla efter att ha renoverat det mesta i huset förutom altanen som jag har planerat att göra om helt. Fick då idén att jag ska blomlådor eller blomkrukor vid dörren samt altanen och även en under köksfönstret. Möjligtvis är jag lite tidigt ute, dock så tänkte jag i alla fall köpa blomlådor så behöver jag endast köpa något att plantera när det är dags. Det första jag köpte var en vit kruka i metall från ventura med texten "Välkommen" som jag tänker ha utanför ytterdörren. Det fick sedan bli två likadana helsvarta krukor som jag inte minns vilken designer dem var ifrån.

Såklart glömde jag att köpa en blomlåda till köksfönstret, vilket slog mig när jag kom hem. Kollade på nätet istället och beställde en ventura funky, även den i metall, som jag ska hänga upp när den kommer. Blomkrukor var betydligt mycket dyrare än vad jag förväntat mig men det är värt det och jag behöver troligtvis inte köpa nya på ett bra tag! 

  


Just nu värderat 2.4 av 7 människor

  • Currently 2,428571/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5