Hus och hemblogg...

Mina nya tapeter


skrivet den 13 okt av Admin, klockan:16:43

Nu var det evigheter sedan jag skrev i bloggen senast, men har fått lite ny energi och jag tänker försöka skriva lite oftare.

Renoveringen jag har jobbat med senaste året typ har gått bra och jag har lyckats få upp nya tapter i ett rum, det känns ruskigt kul. I slutfasen av en renovering när man tapetserar och målar gör så stor skillnad, man ser lite mer av slutresultatet och den där härliga känslan att vara i ett rum som är nymålat och eller nytapetserat är fantastisk. Extra skönt är det givetvis när man gjort det själv, det är ju inte alla som trots att det finns rotavdrag som har råd eller lust att hyra in en hantverkare. Nu ska jag fortsätta att jobba, nästa rum jag ska fixa iordning är ett rum med gamla linnetapter med struktur. Enligt affären där jag köper färg och tapeter ska det gå att tapetsera rakt över de gamla tapeterna trots strukturen, jag hoppas att dom har rätt för det kommer spara mig många timmars jobb.

Tjing tjong, hoppas att du kikar in in bloggen snart igen! :) 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5